Standbouw

BAUMA - MÜNCHEN

WOLF OIL

Wolf Oil Corporation is een onafhankelijk smeermiddelenbedrijf met een duidelijke visie op de toekomst. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte, technologisch verbeterde smeermiddelen voor haar klanten die motoren beter, sneller, groener en schoner maken. De twee merken onder de vlag van Wolf Oil zijn Champion en Wolf.

In deze stand werden de nieuwste modulaire systemen gebruikt!

Waarom heeft Wolf Oil voor ons gekozen?

  • Wij zijn in staat om het volledige concept van levering van een modulair standsysteem te bieden dat flexibel kan worden gebruikt, met een hoogwaardig en professioneel standontwerp.
  • In onze concepten focussen wij ons niet alleen op de stand zelf, maar integreren we een unieke bezoekerservaring die ervoor zorgt dat de twee merkimago’s van Wolf Oil versterkt worden.
  • Door ons eigen in-house designteam en projectmanagement kunnen we snel schakelen
  • Het OSPI netwerk stelt ons in staat om het door ons ontwikkelde concept uit te voeren op ieder continent, met dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Doormiddel van het OSPI netwerk kunnen wij met onze partners overal ter wereld de stand realiseren!

Onze oplossingen

  • De volledig modulaire stand bestaat uit een Octanorm structuur, bekleed met full color bedrukte peesbanners. Hierdoor ontstaan indrukwekkende strakke wanden met stopping power.
  • De Octamesh hanglampen kunnen in kleur veranderen en passen daarom altijd bij de omgeving.
  • De gedeeltelijk verhoogde vloer zorgt enerzijds voor een laagdrempelige entree en anderszijds voor een elegante aanblik.
  • De overspanningen van OctaRig bieden ruim voldoende ophangpunten voor verlichting, een 3D logo en beeldschermen. Zeer kostenbesparend omdat er geen takelpunten nodig zijn.

Door de wanden in een lichte hoek te plaatsen wordt de toegankelijkheid optisch verhoogd

Werken met de nieuwste en meest innoverende materialen van Octanorm bracht deze stand echt naar de ‘next level’

Beurzen

Wolf Oil staat jaarlijks op een aantal grote toonaangevende vakbeurzen voor o.a. de auto industrie en bouwmachines. Een paar voorbeelden zijn de Bauma in München, Automechanika Frankfurt, Equip Auto in Parijs en de Intermot in Keulen.

Back to top