Expose the exposition

Musea

Met jouw museum kun je nóg meer indruk maken op je bezoekers. Daar helpen wij je bij. Met slimme, innovatieve ontwerpen en snelle realisatie toveren wij ieder museum in no-time om tot een verzameling enerverende belevenissen. Samen maken we er een onvergetelijke museumervaring van.

Wat je ook nodig hebt, wij leveren het snel vanuit voorraad. We doen alles in-house voor je: design, productie, transport en plaatsing. We zijn zeer flexibel als het om maatvoering gaat. Jouw oplossing maken we helemaal op maat voor je. Uiteraard vanuit de circulaire gedachte, dus alle materialen zijn te hergebruiken of te recyclen.

Altijd de juiste balans

Continu relevant blijven is dé grote uitdaging van elk museum. Hoe maak je steeds weer impact op je bezoekers? Door keer op keer vernieuwend te zijn. Door op te vallen en zo je bezoekers te verrassen. Dat is waar onze kracht ligt. Met de juiste balans tussen emotioneren, informeren en entertainen. Naast maatwerkoplossingen bieden wij ook standaard tentoonstellingswanden. Eenvoudig en snel te plaatsen in iedere ruimte.

Covid-producten voor musea

De anderhalve-meter-maatschappij is een feit voor ons allemaal. Dit geldt voor alle winkels, kantines, showrooms en andere werkruimtes. Hoe starten jullie deze werkruimtes weer slim en veilig op? Wij denken graag mee.

 

Van tijdelijke wanden en scheidingswanden tot desinfectiezuilen: bij Expovorm kun je terecht voor alle mogelijke producten die helpen om ons veilig te houden. Ook als het gaat om bewegwijzering en vrijstaande informatiewanden waarop je voorzorgsmaatregelen kunt communiceren. We hebben niet alleen een grote voorraad standaardproducten, maar bieden ook maatwerk als je net even iets anders in gedachten hebt.

Benieuwd naar meer van onze projecten en klanten?

Succes & Full-Service

If there is a way to stand out, we’ll find it

 

Al uw wensen en ideeën vertalen wij naar inspirerende en succesvolle ontmoetingsplekken. Dát is onze kracht. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Back to top