Expovorm: merkversterkers sinds 1987

Het familiebedrijf Expovorm werd in 1987 opgericht door Peter en Ineke Hilbrink. Inmiddels is het bedrijf overdragen aan de volgende generatie, Pauline Hilbrink en Gerwin Altena. Als hecht en enthousiast team staan wij bekend om onze creativiteit, technische oplossingen en doorzettingsvermogen. Daardoor bouwen we binnen strakke deadlines telkens weer prachtige beursstands  en realiseren we inspirerende showrooms en tijdelijke experiences.

Gedreven door perfectie, servicegericht en met Twentse nuchterheid staan wij 24/7 voor je klaar.

Onze aanpak

"Niets is onmogelijk"

De extreme omstandigheden in onze branche zorgen ervoor dat onze medewerkers meer dan collega’s zijn. Wij dagen elkaar uit om steeds weer te innoveren. Ook al zijn de uitdagingen soms groot, wij gaan ze niet uit de weg.

Doordat we heel nauw samenwerken met onze klanten, worden wij onderdeel van hun organisatie en andersom. Het is mooi om te zien hoe we elkaar versterken en in korte tijd samen prachtige innovatieve projecten kunnen realiseren.

"Alles van A tot Z geregeld"

Wat je ook afneemt bij ons, wat we ook samen bedenken: onze vakmensen regelen alles van begin tot eind. Wij zorgen voor de juiste voorbereiding, montage en installatie. Uiteraard plannen we ook een eindinspectie voordat de beurs of het live event begint. Want jij verwacht de hoogste kwaliteit, maar wij ook!

Na afloop demonteren we alles en verzorgen we het transport naar onze eigen opslagruimte. Wanneer je het materiaal weer nodig hebt, dan weet je precies waar het ligt.

Onze kernwaarden: Betrokken - Creatief - Circulair

Duurzaamheid is standaard

Hergebruik en recycling van materialen staat altijd voorop bij onze eigen designafdeling. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart jou ook nog eens heel wat kosten. Want een duurzamere wereld hoeft zeker geen duurdere wereld te zijn.

Als hergebruik niet mogelijk is, dan wordt het materiaal gerecycled in overleg met onze klanten en leveranciers. Soms schenken we het aan een maatschappelijk doel. Wil jij ook helpen bij het zetten van een stap naar meer duurzaamheid? Neem dan contact met ons op!

Partners

We zijn er trots op dat we ons partner mogen noemen van Octanorm, marktleider in modulaire presentatiesystemen. Het kwalitatief hoogwaardige modulaire systeem van Octanorm is 100% recyclebaar zonder kwaliteitsverlies, licht van gewicht en eindeloos te combineren dankzij snelle en makkelijke montage. Wat wil je nog meer?

Door onze custom rental aanpak is ieder project uniek zonder dat onze klanten telkens in nieuwe materialen moeten investeren. Ieder event een nieuwe look en feel, maar dan zonder dat alles van de vorige keer in de afvalcontainer belandt.

Hoe we dat doen? We vertellen je er graag meer over.

EDPA

The EDPA is THE network for leaders in the customer experience industry. Its members combine marketing, design and production leadership to help organizations create effective face-to face customer experiences & environments for tradeshows, events, corporate environments, museums, retailers, education and entertainment.

OSPI

Expovorm is lid van het OSPI Netwerk. Dit is het grootste standbouwnetwerk ter wereld. OSPI kiest zijn leden uit op kwaliteit, ervaring en bedrijfstaktiek. Echt een uniek wereldwijd netwerk van ruim 150 standbouwers met dezelfde drive en passie.

WTC

Het WTC Twente helpt bedrijven om snel betrouwbare handelspartners te vinden. Dit door de inzet van haar wereldwijde netwerk van 300 World Trade Centers en de daarbij aangesloten bedrijven.

Ons team

Pauline

Zes jaar oud en daar sta je dan aan de hand van je moeder. Voor het eerst met je ouders mee naar de beurs. Een grote lege hal en volgeladen vrachtwagens in de rij om uitgeladen te worden. Niemand staat stil en samen toveren ze de hal in een mum van tijd om tot een grote snoepparadijs (snoepbeurs). Zover als ik kan kijken, zie ik kleine en grote snoepwinkels. Dit was het moment waar ik met eigen ogen heb kunnen zien wat je in korte tijd kunt creëren als je samenwerkt. Samenwerken is en blijft de belangrijkste drijfveer binnen Expovorm.

Gerwin

Vijf jaar geleden ben ik begonnen bij Expovorm op de financiële afdeling. Inmiddels maak ik deel uit van het managementteam en sinds kort ben ik samen met Pauline eigenaar geworden van Expovorm. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële kant van het bedrijf. Daarnaast ben ik betrokken bij internationale sales en ga ik graag af en toe mee naar beurzen. Samen hard werken onder tijdsdruk is wat mij daarin erg aanspreekt

Peter

Sinds kort hebben Ineke en ik Expovorm overgedragen. Na 28 jaar hard werken is het tijd voor een nieuwe generatie. Toen wij het bedrijf begonnen dacht ik: ik kan dit, ik wil dit en ik doe dit. Ik heb er vertrouwen in dat zij met net zoveel energie en passie het bedrijf zullen voortzetten. Ondanks dat ik niet meer de dagelijkse leiding over Expovorm heb, blijf ik nog steeds met veel plezier werkzaam bij Expovorm. Ik hoop samen met Ineke nog jaren Expovorm wereldwijd te vertegenwoordigen.

Simone

Zestien jaar geleden ben ik als stagiaire van het CIBAP begonnen bij Expovorm. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de planning en aansturing van alle teams. Deze teams zijn onder mijn leiding verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van al onze projecten. Soms lopen er 20 verschillende projecten tegelijkertijd in 7 verschillende landen. Gekkenwerk is het soms, maar telkens als het allemaal weer gelukt is, geeft dat een enorme kick. Dat maakt dat ik een super uitdagende en afwisselende baan heb.

Peter

Bij Expovorm werk ik al 11 jaar met veel plezier. Eigenlijk heb ik meerdere banen in één: standbouwer, projectbegeleider, vrachtwagenchauffeur en timmerman. Deze diversiteit en het samenwerken aan mooie projecten door heel Europa, is wat mij erg aanspreekt in dit werk. Vandaag werk ik in Parijs en morgen in Londen en volgende week weer in het magazijn bij Expovorm. Iedere dag is anders en telkens weer maken wij daar weer iets moois van.

Back to top