Scheidingswanden

Wij richten in een kort tijdsbestek tijdelijke ruimtes in

Scheidingswanden

Wij realiseren in een kort tijdsbestek complete ruimtes in

We richten tijdelijke ruimtes in zodat in korte tijd een compleet nieuwe bestemming kan gerealiseerd op de locatie. Denk hierbij aan scheidingswanden, kantoorafscheidingen, vaccinatiecentra, asielzoekerscentra etc.

Vaccinatiecentra & teststraten

Wij realiseren in een kort tijdsbestek complete vaccinatiecentra en teststraten

We richten tijdelijke ruimtes in zodat in korte tijd een groot aantal mensen hun vaccinatie toegediend kunnen krijgen. In overleg met onze opdrachtgever (bijv. de GGD of huisartsen) houden we rekening met alle praktische zaken zoals in- en uitlooproutes, anderhalve meter, bewegwijzering, scheidingswanden, meubilair, koeling, logistiek, aan- en afvoer van vaccinatiemiddelen en ga zo maar door. Het resultaat is een efficiënte en effectieve tijdelijke ruimte waar het voor iedereen die aanwezig is veilig is om te vaccineren.

Wist je dat wij teststraten ook heel snel kunnen ombouwen naar vaccinatiecentra?

De vele voordelen van onze Covid19-oplossingen

  • Korte doorlooptijden door grote eigen voorraad
  • Te huur of te koop
  • Eigen logistiek
  • Specialist in routering
  • Modulaire aanpak
  • Op- en afschaalbaarheid
  • Mobiele oplossingen
  • Ervaring met grootschalige vaccinatie campagnes
  • Opzetten van priklijnen
  • Realisatie in een kort tijdsbestek

Pauline Hilbrink
+31 (0)6 42637749

Gerwin Altena
+31 (0)6 34554217

Wil je weten wat er mogelijk is?

Bel of mail en we bespreken de mogelijkheden!

Wij laten je graag zien hoe een oplossing er voor jou uit zou kunnen zien! Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze proefopstelling en te ervaren wat er mogelijk is. In ons ruime pand is er voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden, zodat we veilig kunnen afspreken.

Voor standaardoplossingen en maatwerk

Expovorm is al meer dan 30 jaar specialist in het creëren en inrichten van permanente en tijdelijke ruimtes. Vanuit die achtergrond zijn wij specialist in het bedenken en realiseren van ruimtes waarin het veilig is om te vaccineren en te testen. Door onze grote voorraad Octanorm materialen en ervaring zijn wij in staat om heel snel te schakelen.

Laagdrempelig door vaste huurprijs

Ons unieke huurconcept maakt onze oplossingen heel laagdrempelig. Door onze grote voorraad direct beschikbare materialen kunnen wij ieder concept voor een vaste huurprijs per maand of per jaar aanbieden, inclusief het plaatsen en weer ophalen van alle materialen. Hierbij weet je dus vooraf precies hoeveel je betaalt en blijf je naderhand niet met materialen zitten om af te voeren. Dat is wel zo efficiënt en bovendien erg duurzaam.

Ontdek wat wij voor jou kunnen doen! Wij maken met behulp van jouw input graag een concept.

Op zoek naar een andere oplossing?

Back to top