Showrooms

Altijd schaalbaar, modulair en verplaatsbaar

Showrooms

Wil je een fysieke belevingswereld creëren? Daar ligt onze expertise! Of het nu gaat om een tijdelijke of een (semi)permanente ruimte, wij maken hem precies zoals jij wilt. Of eigenlijk zoals jouw bezoekers hem willen, want daar gaat het natuurlijk om. Samen maken we er een onweerstaanbare showroom van. Altijd schaalbaar, modulair en verplaatsbaar.

De vele voordelen van onze showroom-oplossingen

  • Duurzame oplossingen
  • In-house Design
  • Wereldwijde service
  • Tijdelijk of permanent
  • Te huur of te koop

Waar mogen we over meedenken?

Bel of mail en we bespreken de mogelijkheden!

Alles wat wij bedenken is maatwerk. Laat ons dus vooral weten wat we voor jou kunnen betekenen en we gaan aan de slag met jouw specifieke situatie.

Maximale impact op jouw bezoekers

Alles wat we ontwerpen en bouwen, doen we vanuit het gevoel en het oogpunt van jouw bezoekers. Zij bepalen immers het succes van onze gezamenlijke inspanningen. In onze ontwerpen houden we rekening met looproutes, gebruiksvriendelijkheid en beleving. Alles is erop gericht om de uitstraling van jouw merk te versterken. Zo creëren we maximale impact met een showroom die gezien mag worden.

 

Wat je ook nodig hebt, wij leveren het snel vanuit voorraad. Alles doen we in-house voor je: design, productie, transport en plaatsing. We zijn zeer flexibel als het om maatvoering gaat. Jouw oplossing maken we helemaal op maat voor je. Uiteraard vanuit de circulaire gedachte, dus alle materialen zijn te hergebruiken of te recyclen.

Covid-producten voor showrooms

De anderhalve-meter-maatschappij is een feit voor ons allemaal. Dit geldt voor alle showrooms. Hoe starten jullie deze werkruimtes weer slim en veilig op? Wij denken graag mee.

Van tijdelijke wanden en scheidingswanden tot desinfectiezuilen: bij Expovorm kun je terecht voor alle mogelijke producten die helpen om ons veilig te houden. Ook als het gaat om bewegwijzering en vrijstaande informatiewanden waarop je voorzorgsmaatregelen kunt communiceren. We hebben niet alleen een grote voorraad standaardproducten, maar bieden ook maatwerk als je net even iets anders in gedachten hebt.

Succes & Full-Service

If there is a way to stand out, we’ll find it

 

Al uw wensen en ideeën vertalen wij naar inspirerende en succesvolle ontmoetingsplekken. Dát is onze kracht. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Back to top