Standbouw

DSEI - LONDEN

Photonis

Photonis zocht voor hun beurspresentaties een modulair systeem dat flexibel is in transport en installatie, zodat het gemakkelijk te vervoeren is en bruikbaar is bij variabele standafmetingen. Het te ontwikkelen standconcept moest zowel professioneel als kwalitatief passen bij de hoogwaardige uitstraling van Photonis.

Photonis was op zoek naar een partner die voor haar de complete turnkey event management oplossing levert, inclusief opbouw, afbouw, transport, beursservices, enz.

Deze stand is gebouwd met een modulair systeem!

Onze kracht

  • Modulair en uniek design, keer op keer
  • Octanorm
  • Wereldwijd bouwen met leden van het OSPI netwerk
  • Custom rental (op maat gemaakte huur)
  • Full service projectmanagement

Welke stijl past bij jou?

Expovorm Standbouw Photonisrendering 001 (1) Expovorm Standbouw Photonisrendering 003

 

Marketing Communications Manager Photonis

Testimonial Martin Snijders:

Om het innovatieve karakter van Photonis telkens weer via diverse internationale beurzen te benadrukken hebben we in Expovorm een sterke strategische partner gevonden die meedenkt over creativiteit, optimale ruimte-benutting en duurzame materiaalkeuze, wat resulteert in het neerzetten van een totale experience voor beursbezoekers binnen gestelde budgetten. Daarbij genomen het sterke internationale netwerk van Expovorm, het kwaliteitsbewustzijn en flexibiliteit van medewerkers maakt dat wij ons ook echt klant voelen bij Expovorm en ze ook graag willen aanbevelen. Boven dat alles is het een gezellige club mensen dat na 'hard werken, ook graag hard ontspant.' En zo hoort het!

Photonis over Expovorm International

Wij voelen ons echt klant bij Expovorm en willen ze graag aanbevelen.

Over Photonis

Photonis is wereldmarktleider op gebied van nachtvisie technologie voor NATO en NATO partners. In deze markt met wereldwijd uiteenlopende klanten zijn naast een groot technologisch innovatief karakter, merkbekendheid en reputatie van groot belang. Voor Photonis zijn om die reden beurzen en symposia een belangrijk onderdeel van de totale marketingmix.

Back to top