Standbouw

FSB - KEULEN

Ten Cate Grass

Met productiefaciliteiten in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en het Azië-Pacific gebied, is TenCate Grass de grootste producent van kunstgrasvezels en backings ter wereld.

Samen met strategische partners streeft TenCate Grass een geïntegreerde systeembenadering als werkwijze na voor kunstgrasoppervlakken. Dankzij een ervaren intern onderzoeks- en ontwikkelingsteam en een nauwe samenwerking met sportbestuursorganen, beroepsorganisaties en onafhankelijke testinstituten biedt TenCate Grass zekerheid met betrekking tot de veiligheid, prestatie en duurzaamheid van haar producten.

In deze stand werden de nieuwste modulaire systemen gebruikt!

Highlights van de stand

  • Er is gebruik gemaakt van zachte kleuren en materialen voor een fijne sfeer.
  • De hoeken van de wanden zijn voorzien van één van onze nieuwste ronde materialen. Dit zorgt voor een fijne afwerking en dat de peesbanners op de wanden rondom kunnen doorlopen.
  • De producten van Ten Cate Grass zijn op een subtiele manier verwerkt in de wand. Een mooie en tevens ruimtebesparende manier om je producten tentoon te stellen.

FSB

De FSB vakbeurs in Keulen is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor stedelijke leefomgevingen en is de wereldwijde hub voor openbare ruimtes, sport- en vrijetijdsvoorzieningen. Op de FSB ontmoeten internationale marktspelers uit architectuur, gemeenten, sport- en sportclubs elkaar.

Ten Cate Grass over Expovorm International

Back to top