Standbouw

INTERPACK - DÜSSELDORF

Duyvis wiener

Royal Duyvis Wiener is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten binnen de wereldwijde cacao-, chocolade-, noten- en zadenverwerkende industrie.

Royal Duyvis Wiener levert industriële oplossingen aan de grootste bedrijven op de markt en levert state-of-the-art apparatuur en expertise om het volledige productieproces van boon tot reep te vergemakkelijken

Een op maat gemaakt ontwerp voor een unieke stand!

Stand details

  • De strakke wanden bekleed met banners in combinatie met houten latten zorgt voor een luxe sfeer
  • Door verschillende elementen te plaatsen in de stand zoals de brugconstructie boven de bar en de lamellen die uitkomen achter de balie op het VIP gedeelte worden er verschillende ruimtes gecreëerd terwijl de stand wel zijn open karakter behoud.
  • De sfeerverlichting in de stand gecreëerd met hanglampen en wandspots zorgen voor de final touch.

INTERPACK

Als de wereldwijde verpakkingsindustrie in Düsseldorf bijeenkomt, als innovaties over de hele waardeketen worden gepresenteerd en de belangrijkste trends worden besproken, dan weet je dat het de interpack is.

De focus ligt op verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines en aanverwante procestechnologie voor de sectoren voedingsmiddelen, dranken, zoetwaren, bakkerijen, farmaceutica, cosmetica, non-food en industriële goederen.

Duyvis over Expovorm International

Royal Duyvis Wiener vond het prettig samen gewerkt te hebben aan een duurzame uitwerking van de stand. De stand is niet alleen mooi geworden maar ook sustainable.

Back to top