Designed here. Built there

OSPI NETWERK

OSPI

Wij zijn al tientallen jaren trots lid van het OSPI-netwerk. Met OSPI kunnen we al onze klanten wereldwijd bedienen waarbij we garant staan voor de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn.

Geen tijdrovend zwaar transport en gebouwd door mensen met lokale kennis en kunde. Hierdoor werken wij kostenbesparend en dragen we samen bij aan een duurzame wereld. Uiteraard kunnen we je ook onsite begeleiden en daarmee maximaal ontzorgen, aan jou de keuze.

  • Internationaal standbouwnetwerk
  • Vertrouwde kwaliteit
  • Minder CO2 uitstoot

Ervaren partners voor hoge kwaliteit

OSPI is het enige wereldwijde netwerk van standbouwbedrijven waarvoor een strikt toelatingsproces geldt. Een OSPI moet aantoonbaar gekwalificeerd zijn als een ervaren fullservicebedrijf met expertise in alle facetten van het ontwerpen en bouwen van het standbouwsysteem van marktleider Octanorm. Geen enkel ander netwerk ter wereld heeft dezelfde hoge standaarden als OSPI!

Designed here. Built there

We kunnen al jouw beursdeelnames persoonlijk met je ontwerpen en plannen. Gewoon op jouw of ons eigen kantoor, in onze eigen taal en tijdzone. Vervolgens zorgen wij voor wereldwijde uitvoering volgens de hoogste kwaliteitsnormen zoals je van ons gewend bent.

Efficiënte service over de hele wereld

Elk land heeft zijn eigen specifieke regels. Dit vormt voor leden van het OSPI netwerk echter geen probleem. We hebben bekwame partners met land specifieke expertise op beurzen in meer dan 50 landen op 5 verschillende continenten.

Dezelfde hoge Octanorm-kwaliteitsnormen over de hele wereld.

OSPI wordt ondersteund door een groot merk: de wereldmarktleider Octanorm. Net als ons maken alle OSPI-partners gebruik van de beproefde systemen van Octanorm. Wereldwijd gestandaardiseerde standbouwcomponenten zijn de garantie voor de hoogste kwaliteit over de hele wereld.

Innovatieve creatieve designsoftware

In de planningsfase kunt u volledig vertrouwen op onze jarenlange ervaring met internationale standbouw en op onze innovatieve design software, waar alle OSPI-partners over de hele wereld toegang toe hebben.

Een beter milieu met OSPI

OSPI elimineert onnodig transport en vermindert daardoor de CO2-uitstoot. Producten van Octanorm hebben door de hoogwaardige kwaliteit een lange levensduur en kunnen bovendien worden gerecycled. Door te werken met een OSPI-partner draag je actief bij aan een beter milieu.

Succes & Full-Service

If there is a way to stand out, we’ll find it

 

Al uw wensen en ideeën vertalen wij naar inspirerende en succesvolle ontmoetingsplekken. Dát is onze kracht. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Back to top