Werk aan de winkel

Retail

In de retail draait het allemaal om beleving. Of je nu een pop-up store, een shop-in-shop of een totaal winkelconcept wilt realiseren: wij helpen je om de juiste snaar te raken bij je klanten. Dat kan namelijk op talloze manieren, want er zijn meerdere wegen naar succes. Wij bewandelen ze graag samen met jou. Werk aan de winkel!

De vele voordelen van onze retail-oplossingen

  • Modulaire aanpak
  • Op- en afschaalbaarheid
  • Te huur of te koop
  • Hoogwaardige afwerking

Waar mogen we over meedenken?

Bel of mail en we bespreken de mogelijkheden!

Alles wat wij bedenken is maatwerk. Laat ons dus vooral weten wat we voor jou kunnen betekenen en we gaan aan de slag met jouw specifieke situatie.

Opvallende en slimme designs

Het gevoel van jouw klanten moet goed zijn. Daarom stimuleren onze concepten hen om jouw producten te bekijken, te voelen en uit te proberen. Met opvallende en slimme designs creëren we de juiste impact om jouw klanten te inspireren en te motiveren. Altijd schaalbaar, modulair en verplaatsbaar.

 

Wat je ook nodig hebt, wij leveren het snel vanuit voorraad. We doen alles in-house voor je: design, productie, transport en plaatsing. We zijn zeer flexibel als het om maatvoering gaat. Jouw oplossing maken we helemaal op maat voor je. Uiteraard vanuit de circulaire gedachte, dus alle materialen zijn te hergebruiken of te recyclen.

Covid-producten voor winkels

De anderhalve-meter-maatschappij is een feit voor ons allemaal. Dit geldt voor alle winkels, kantines, showrooms en andere werkruimtes. Hoe starten jullie deze werkruimtes weer slim en veilig op? Wij denken graag mee.

 

Van tijdelijke wanden en scheidingswanden tot desinfectiezuilen: bij Expovorm kun je terecht voor alle mogelijke producten die helpen om ons veilig te houden. Ook als het gaat om bewegwijzering en vrijstaande informatiewanden waarop je voorzorgsmaatregelen kunt communiceren. We hebben niet alleen een grote voorraad standaardproducten, maar bieden ook maatwerk als je net even iets anders in gedachten hebt.

Succes & Full-Service

If there is a way to stand out, we’ll find it

 

Al uw wensen en ideeën vertalen wij naar inspirerende en succesvolle ontmoetingsplekken. Dát is onze kracht. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Back to top