Maatwerk producten

Waarmee kunnen we jouw bedrijf boosten?

Beursalternatieven

Ben je niet (meer) van plan om aan beurzen deel te nemen, maar wil je wel in contact blijven met je klanten? Dankzij onze creatieve ideeën en alternatieve oplossingen weten wij jouw klanten te prikkelen en jouw merk te versterken. Dit is dé kans om je te onderscheiden en daar helpen wij je bij.

Noem het een VIP-dag, een roadshow, een in-house event of een hybride event: het draait allemaal om persoonlijk contact met je doelgroep. Daar denken wij graag over mee. We faciliteren dit type live events door van begin tot eind een merkversterkende aanpak te hanteren.

Alles is één geheel: van de aankondiging en uitnodiging tot de afsluiting en nazorg. Samen met jou zetten we een onvergetelijk event neer waarop blijvende klantrelaties worden gevormd. Zeg het maar: welke doelgroep wil jij verrassen?

Textielframes

Onze lichtgewicht aluminium textielframes maken iedere ruimte mooier. Onze vakmensen adviseren je graag bij het uitkiezen van het juiste beeldmateriaal en helpen bij het opmaken van de benodigde grafische bestanden.

Wil je jouw textielframe er nog meer uit laten springen? Kies er dan voor om led verlichting toe te voegen. Daarmee wordt het contrast verhoogd en creëer je nog meer impact.

Met magneethouders maken we van een eenvoudig textielframe een strakke winkeldisplay waarbij de bevestiging achter het geprinte textiel verdwijnt. Strakker bestaat niet!

Textielframes zijn o.a. geschikt als:

  • Point Of Sales (POS) herkenningspunten
  • Wandbekleding om een inspirerend kantoor vorm te geven
  • Winkeldisplays met stopping power
  • Mobiele beurswanden

Alles wat we bedenken is maatwerk. Wat mogen we voor jou bedenken?

Covid19 preventie

Wat fijn dat we ons kunnen richten op de periode na Corona! Kun jij straks je bedrijf weer openstellen voor medewerkers en relaties? De wereld is sinds de uitbraak van Covid19 veranderd. Kantoren moeten worden aangepast, kantines dienen een veilige plek te zijn om samen te komen en in fabriekshallen moeten medewerkers beschermd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Weet jij al hoe je dat gaat aanpakken? Wij denken met je mee!

Ons unieke huurconcept maakt onze oplossingen heel laagdrempelig en tegelijk op maat gemaakt.

Scheidingswanden

Met onze scheidingswanden maken we van iedere open ruimte een praktisch ingerichte ontmoetingsplek. We hebben een grote voorraad wanden direct beschikbaar waardoor we je snel kunnen voorzien. Door onze wanden met jouw huisstijl te combineren creëren we een in-house event met nog meer impact.

Laagdrempelig door vaste huurprijs
Ons unieke huurconcept maakt onze oplossingen heel laagdrempelig. Wij kunnen ieder concept voor een vaste huurprijs per maand of per jaar aanbieden, inclusief het plaatsen en weer ophalen van alle materialen. Hierbij weet je dus vooraf precies hoeveel je betaalt en blijf je naderhand niet met materialen zitten om af te voeren. Dat is wel zo efficiënt en bovendien erg duurzaam.

Posterborden

Onze posterborden kunnen in veel verschillende opstellingen geplaatst worden. Omdat de wanden bekleed zijn met hechtvelours, zijn posters en notities gemakkelijk met klittenband op de wand te bevestigen.

We maken het graag gemakkelijk voor je. Dus als je ons laat weten wanneer het evenement start, dan zorgen wij dat alle borden dan op de plek staan, klaar voor gebruik.

Posterborden zijn ideaal voor bijvoorbeeld korte break-out sessies tijdens een congres, voor kunstexposities, productlanceringen en voor banenmarkten.

Succes & Full-Service

If there is a way to stand out, we’ll find it

 

Al uw wensen en ideeën vertalen wij naar inspirerende en succesvolle ontmoetingsplekken. Dát is onze kracht. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Back to top