Night of light 2020

Vanavond kleurt Expovorm rood, net als veel van onze Europese partners. Night of light 2020 is om de evenementenindustrie zichtbaar te maken. Together we are stronger!

Sinds eind februari 2020 heeft de gehele bedrijfstak zijn basis verloren. Grote evenementen zijn verboden vanwege de Covid19-crisis. Vakbeurzen, congressen, concerten, festivals en theatervoorstellingen - overal waar mensen samenkomen om voorstellingen te beleven of ideeën uit te wisselen over relevante onderwerpen, mogen niet - of alleen onder uitgebreide officiële vereisten - plaatsvinden.
Zelfs beurzen en kleine evenementen die nu weer zijn toegestaan, zijn momenteel onderworpen aan strikte hygiënevoorschriften en bezoekersrestricties; dit betekent in de praktijk dat evenementen als geheel momenteel niet mogelijk zijn.
Vele bedrijven uit de evenementenindustrie en evenementenlocaties  in heel Duitsland en omliggende landen zullen schitteren in de nacht van 22 op 23 juni 2020. De gebouwen worden met rode verlichting in de spotlight gezet.
Zonder perspectief en zonder steunmaatregelen kan de branche gewoonweg niet overleven. Met de Night of Light doet de branche een vurige oproep aan politici om de evenementenindustrie te hulp te schieten.
https://night-of-light.de/

Expovorm

Expovorm ontwerp en creëert maatwerk (huur)stands waar ook ter wereld. Van idee en ontwerp tot uitvoering en evaluatie en alles daar tussen. Onze design afdeling is gespecialiseerd in hergebruik en recycling. Beter voor het milieu en vaak ook kostenbesparend. Een duurzamere wereld hoeft volgens ons geen duurdere wereld te zijn. Samen met onze klanten hergebruiken wij alle onderdelen van onze stands en als hergebruik in de standbouw niet meer mogelijk is dan zoeken wij naar een andere oplossing. Weggooien is zonde en vaak is er nog veel mogelijk.

Succes & Full-Service

If there is a way to stand out, we’ll find it

 

Al uw wensen en ideeën vertalen wij naar inspirerende en succesvolle ontmoetingsplekken. Dát is onze kracht. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Back to top