Standbouw

TRANSPORT COMPLEET - HARDENBERG

SCANIA

Scania en Expovorm zijn al vele jaren vaste partners. Wat de samenwerking en kracht van Expovorm kenmerkt, is de flexibiliteit waarmee het werk verloopt. Geen vraag is te gek of het kan worden geregeld. En heb je iets extra nodig tijdens een beurs? Het is er nog dezelfde dag! Expovorm komt het zelf leveren of ze hebben wel iemand in het uitgebreide netwerk die het wel kan leveren. Er is altijd een vast team van medewerkers die de stand komen op- en afbouwen en dat werkt plezierig. En ook bij dat team is niets te gek en word je persoonlijk behandeld. Expovorm heeft veel oog voor detail, afwerking, kwaliteit en natuurlijk uitstraling.

Scania wil graag één standconcept dat toepasbaar is voor meerdere beursstands, groot en klein op verschillende regionale beurzen. Daarnaast hoort een stand van Scania aan te sluiten bij de diverse klanten van Scania. Van trucker tot directeur, iedereen moet zich er prettig voelen.

Scania 125 years, de uitdaging:

  • Door het slimme ontwerp en gebruikt te maken van Octanorm materialen, is de stand eenvoudig aan te passen naar een afwijkend standoppervlak.
  • De strak en modern ingerichte stand met een grote gezellige bar die aansluit bij het thema van de beurs. De goed uitgelichte trucks vielen bij alle bezoekers goed in de smaak.
  • Door de indeling van de stand, de plaatsing van de trucks en de diverse zitjes is er voldoende ruimte voor de vele bezoekers op de stand.

De stand is gerealiseerd met een modulair systeem!

Scania over Expovorm International

Een fijne partner waar je van op aan kan!

Transport Compleet

Al sinds 2000 is Transport Compleet de plaats waar de transportbranche samenkomt. Van (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en track & trace software. Op de beursvloer presenteren en demonstreren exposanten de nieuwste producten en oplossingen.

Back to top