Expovorm International wint World Exhibition Stand Awards

Expovorm International heeft drie prijzen gewonnen tijdens de World Exhibition Stand Awards, een internationale prijs die uitmuntendheid erkent in het ontwerp van stands. Expovorm heeft met de stand, die zij in opdracht van Photonis Technologies heeft gemaakt, brons gewonnen in de categorie ‘Best Modular Stand’ en zilver in de categorie ‘Best Reusable Stand’. In die laatste categorie wist Expovorm zelfs ook de Platinum prijs te winnen met de stand voor Kaemingk Season Decorations.

 

“Wij zijn ongelofelijk trots dat wij 3 internationale prijzen hebben gewonnen. Wij willen iedereen die ons geholpen heeft om deze prijzen te winnen bedanken! Allereerst willen wij onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Uiteraard willen wij ons team van fantastische, deskundige en betrokken mensen bedanken. Zij staan altijd voor dag en dauw voor ons en onze klanten klaar. Zonder hen was dit nooit gelukt. Ook willen wij onze leveranciers bedanken, want zij helpen ons te doen wat wij onze klanten beloven.”

Aldus Pauline Hilbrink, eigenaar van Expovorm.

Photonis

Photonis neemt deel aan beurzen in verschillende landen met verschillende stand-oppervlakten. De wens van de organisatie was een stand die tijdens de deelname aan verschillende beurzen hergebruikt kan worden en om zo de presentatie van Photonis constant te houden. Bij het ontwerp van de stand is gebruik gemaakt van Octanorm producten en de kennis en vaardigheden van hun OSPl-partners (Octanorm Service partners International), hierdoor is de stand modulair, geschikt voor verschillende afmetingen en behoudt het dezelfde uitstraling. De stand is inmiddels al negen keer gebruikt, waaronder tijdens de beurzen IDEX in Abu Dhabi, DSEI in London en Eurosatory in Parijs.

“Wij zijn heel erg trots dat wij twee prijzen hebben gewonnen met deze stand. De stand voldoet qua ontwerp aan alle wensen van Photonis en kan meerdere keren gebruikt warden zonder dat er materialen verspild warden. Het is een heel groot compliment dat ons werk met de World Exhibition Stand Awards erkent en beloond wordt,” aldus Pauline Hilbrink, eigenaar van Expovorm.

De samenwerking tussen Expovorm en Photonis begon drie jaar geleden toen Expovorm de tender van Photonis won. Photonis zocht een nieuwe standbouwer die een open, modulair en op maat gemaakte stand voor hen kon realiseren. Expovorm was in competitie met drie andere bedrijven maar kreeg van Photonis de reactie “bullseye” op het door hen ingezonden idee.

“Het ontwerp van Expovorm voldeed aan al onze verwachtingen. Het is een lichte, open stand met een sterrenhemel als link naar onze nachtzichtproducten en onderdelen die hergebruikt kunnen worden tijdens verschillende beurzen. We vinden het fantastisch dat Expovorm met onze samenwerking twee keer in de prijzen is gevallen tijdens de World Exhibition Stand Awards,” aldus Martin Snijders, Marketing Communication Manager bij Photonis.

Over Photonis Technologies

Photonis Technologies is een hightech organisatie gespecialiseerd in het innoveren, ontwikkelen, produceren en verkopen van fotosensortechnologie. De componenten gebaseerd op deze technologie kunnen gebruikt worden voor toepassingen als nachtzichtapparatuur, digitale camera’s, massaspectrometrie, natuurkundig onderzoek, verkenning van de ruimte en vele andere toepassingen. De organisatie heeft verschillende vestigingen in de Verenigde Staten, Frankrijk en in het Nederlandse Roden. Vind meer informatie over Photonis op www.photonis.com

Over Kaemingk Season Decorations

Met passie om de wereld steeds weer te verrassen, is Kaemingk uitgegroeid tot de toonaangevende importeur en exporteur van seizoensgebonden decoratieartikelen. Ieder seizoen weer presenteert Kaemingk met haar team van zo’n 450 medewerkers de meest innovatieve home deco collecties voor Kerst, voorjaar/zomer, Pasen, Valentijn en meer. Het assortiment telt ruim 20.000 decoratieartikelen voor huis en tuin, die veelal speciaal voor Kaemingk geproduceerd worden. Relaties worden ontvangen in de nieuwste showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten en levering vindt plaats aan duizenden professionele klanten in meer dan 80 landen. Kijk voor meer informatie over Kaemingk op www.kaemingk.com

Expovorm

Expovorm ontwerp en creëert maatwerk (huur)stands waar ook ter wereld. Van idee en ontwerp tot uitvoering en evaluatie en alles daar tussen. Onze design afdeling is gespecialiseerd in hergebruik en recycling. Beter voor het milieu en vaak ook kostenbesparend. Een duurzamere wereld hoeft volgens ons geen duurdere wereld te zijn. Samen met onze klanten hergebruiken wij alle onderdelen van onze stands en als hergebruik in de standbouw niet meer mogelijk is dan zoeken wij naar een andere oplossing. Weggooien is zonde en vaak is er nog veel mogelijk.

Succes & Full-Service

If there is a way to stand out, we’ll find it

 

Al uw wensen en ideeën vertalen wij naar inspirerende en succesvolle ontmoetingsplekken. Dát is onze kracht. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Back to top