Vandaag vieren we FEEST!!

Een sterk staaltje teamwork.

In februari 2020 werkten de teams van Expovorm International en Octanorm samen in hal 5 van de Messe Düsseldorf. Na maanden van intensieve samenwerking werd daar de stand van Octanorm opgebouwd waarmee ze deelnamen aan de Euroshop 2020 vakbeurs.

Een paar dagen geleden hebben we met deze stand de eerste prijs gewonnen bij de World Exhibition Stand Awards in de categorie 500 tot 1000m². Deze internationale designprijs is een bekroning op de samenwerking en vormt voor ons de inspiratie om dat te doen waar we goed in zijn: Het bedenken en maken van inspirerende omgevingen waar we merken laten sprankelen!

Omdat we naast het maken van mooie dingen, ook zuinig willen zijn op onze planeet gooien wij maar zelden iets weg. Benieuwd hoe wij deze gave stand hebben hergebruikt om ons kantoor een dikke upgrade te geven? Je bent bij deze uitgenodigd.

Expovorm

Expovorm ontwerp en creëert maatwerk (huur)stands waar ook ter wereld. Van idee en ontwerp tot uitvoering en evaluatie en alles daar tussen. Onze design afdeling is gespecialiseerd in hergebruik en recycling. Beter voor het milieu en vaak ook kostenbesparend. Een duurzamere wereld hoeft volgens ons geen duurdere wereld te zijn. Samen met onze klanten hergebruiken wij alle onderdelen van onze stands en als hergebruik in de standbouw niet meer mogelijk is dan zoeken wij naar een andere oplossing. Weggooien is zonde en vaak is er nog veel mogelijk.

Succes & Full-Service

If there is a way to stand out, we’ll find it

 

Al uw wensen en ideeën vertalen wij naar inspirerende en succesvolle ontmoetingsplekken. Dát is onze kracht. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Back to top